top of page

Algemene voorwaarden

1. Salon

Om de werking in het salon vlot te laten verlopen vind je hier onder enkele algemene voorwaarden terug. Door deze regels kan de kwaliteit steeds aangeboden blijven.

Bij het boeken van een afspraak ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

1.1 Voorschotten, annuleringen & no shows

Vanaf 1 januari 2023 zal er bij een boeking, zowel online als offline, reeds 25% voorschot aangerekend worden. Dit bedrag  wordt in vermindering gebracht tijdens het afrekenen aan de kassa.

Er gebeuren nu eenmaal dingen en soms moet je je afspraak met ons afzeggen.

Dat snappen we.

Moet je je afspraak annuleren of verplaatsen en doe je dit meer dan 24 uur op voorhand, blijft het voorschot behouden. Annuleer of verplaats je je afspraak binnen de 24u wordt het voorschot ingehouden. Je dient dus een nieuw voorschot te betalen voor je nieuwe afspraak.

Annuleer je je afspraak minder dan 2u op voorhand of kom je niet opdagen? Dan wordt het gehele bedrag aangerekend.

Bedankt voor je begrip.

1.2 Afspraken

Wij werken uitsluitend op afspraak. 

Afspraken kunnen gemaakt worden via de website (www.sobritty.com), telefonisch of via Whatsapp (+32477 26 21 43).

1.3 Bereikbaarheid

Er is gratis parkeergelegenheid op onze oprit. Gelieve hier correct te parkeren (zie afbeelding hieronder), zodat er ook plek is voor andere klanten.

parkeren.jpg
1.4 Betalingen

Bij ons kan je zowel cash als met de payconiq-app betalen.

2. Webshop

2.1 Verzending

Wij bezorgen zo snel mogelijk! Bestellingen worden altijd binnen 48u na ontvangst verzonden. (*met uitzondering van weekend, feest en actiedagen).

Wij verzenden via Bpost, de verzendkosten zijn 7.00 EUR

(gratis bij bestelling boven 100 EUR).

Ook wil het weleens voorkomen dat Bpost of de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of tijdens bijzondere dagen het extreem druk hebben.
Zolang je geen mail van ons hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.
Je ontvangt altijd een track & trace mail van ons, waar je jouw pakket kan volgen.

Ook is het mogelijk jouw pakket GRATIS af te halen in het salon.

Je ontvangt een e-mail wanneer je pakket voor je klaar ligt. Gelieve je bevestigingsmail en identiteitskaart mee te nemen. Pakketten kunnen afgehaald worden tijdens de openingsuren. Deze vind je terug op de website. 

2.2 Retour

Niet tevreden over je aankoop? Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Dit gaan we voor je oplossen:

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.

14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product. Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Neem contact op met So Britty zodat we het voor je kunnen oplossen (telefonisch of per mail). Meld dit binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail "info@sobritty.com". Hierna heb je 7 dagen de tijd om je product te retourneren. We willen je vragen om dit in originele staat en verpakking te sturen. Dit mag ook bij So Britty geruild worden. Let wel op, je dient zelf het product op te sturen en je bent als klant verantwoordelijk voor het correct ingeven van de verzendgegevens.

Terugbetaling
Het aankoopbedrag van de geretourneerde product(en), wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij wachten dan met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen.

bottom of page