top of page
liesjebrockleyphotography-18.jpg

Over mij

Al van jongs af aan ben ik graag bezig met schoonheid.

Make-up, nagellak of een parfum krijgen vond ik als kind geweldig.

Tijdens mijn middelbare periode was het vanzelfsprekend een algemene richting te volgen, de richting schoonheidszorgen was dus uit den boze want hier zou ik later niks mee zijn als ik toch een ander beroep zou kiezen.

Na het middelbaar ben ik even hoge school gaan volgen, maar dit was helemaal mijn ding niet. Schoonheid was nog steeds iets wat ik toch graag zou proberen. Zo stopte ik met mijn hoge school opleiding en ben toen in Syntra schoonheidszorgen gaan volgen. Dit was enkele dagen per week, de andere dagen was ik op zoek naar een job. Ik was toen 19 jaar. 

Toen ik een vacature open zag staan in een nagelsalon ben ik zonder kennis of opleiding gaan solliciteren. Gelukkig hadden ze toen dringend iemand nodig en hebben zij mij de basisopleiding laten mee volgen, want zij gaven ook opleidingen. Bloed, zweet en tranen kwamen daar aan te pas. Ik startte ondertussen mijn “bijberoepje” thuis in de inkomhal van mijn ouders.

Iedereen vond wel dat ik hard werkte, maar dat deze job mijn geen werkzekerheid gaf. 
“Zou je geen opleiding tot leerkracht gaan volgen, want bij ons op school is er een halftijdse job vrijgekomen”: zei mijn mama toen. Op dat moment leek me dat inderdaad een logische keuze 

Zo gezegd zo gedaan stopte ik met mijn beroep als nagelstyliste in het nagelsalon en trok ik het onderwijs in. Mijn bij
beroep bleef ik uitoefenen want ik had wel wat klanten 

De combinatie tussen beide jobs liep lange tijd wel oké, maar met groeien of waarom ik zo graag nagelstyliste was, was ik helemaal niet meer bezig 

Vorig schooljaar geraakte ik helemaal uitgeblust omdat ik uit leerkracht zijn geen voldoening meer haalde en op heel veel obstakels botste. Het elke dag moeten opbotsten tegen jongeren die in jouw klas ‘moeten’ zitten en het neerhalen van het beroep ‘mega veel vakantie’ waren serieus wat pijnpunten.

Daarnaast wordt deze job elk jaar zwaarder en zwaarder daar jongeren mondiger worden. Ik deed dit niet meer met passie & heb dat achteraf gezien misschien ook nooit echt 100% gedaan.

Op 1 september koos ik voor mezelf. Ik stopte met mijn job als leerkracht en ging voltijds voor mijn zaak. Een hele spannende keuze, maar tot nu toe nog geen seconde spijt van. 
Mensen komen naar mij omdat ze graag willen komen, doen een gezellig babbeltje omdat ze er graag zijn, stappen blij terug naar buiten, boeken nieuwe afspraken omdat ze tevreden zijn van de behandeling en ga zo maar verder... Ik moet me niet meer dagelijks opboksen tegen mensen die liever niet komen of aanwezig zijn omdat het moet, integendeel! Het is ieders vrije keuze om te kiezen voor mijn salon, So Britty .

Daarnaast vind ik het geweldig vrouwen te helpen bij het hen zo makkelijk mogelijk te maken om te stralen door hen te voorzien van mooie nagels, stralende wimpers en zachte voeten. So Britty is stilaan meer dan enkel een nagelsalon en de afwisseling vind ik fantastisch. Ik hoop dat ik jullie nog jaren mag ontvangen! Dank je wel om voor So Britty te kiezen .

Roos.png
liesjebrockleyphotography-184.jpg

ONTDEK ONS EIGEN MERK

Plumbing lash serum

Een lash serum is een revolutionair schoonheidsproduct dat is ontworpen om je wimpers te versterken, te hydrateren en te laten groeien.

 

Het So Lashy - Plumbing lash serum is speciaal samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid van je wimpers verbeteren en zorgen voor een ongelooflijke groei en volume.

bottom of page